Comunicación · 15 de Enero de 2013. 10:55h.

Cuní ve a Mas maniatado por ERC

El periodista cree que el presidente de la Generalitat quedó "trastocado" por los resultados electorales

El periodista Josep Cuní manifestó durante 8aldia de 8tv que la polémica dobre el documento soberanista "está resultando cansada y aburrida por innecesaria". Cuní reflexionó que "nada apunta a que, como dijo José María Aznar, Catalunya se tenga que romper" pero dejó claro que "resbalones como éste no nos las podemos permitir".

El periodista lamentó que "no podemos ser demasiado optimistas, pues lo que ha pasado no es otra cosa que la vía equivocada en que empezó todo el ciclo". "Los resultados de las elecciones dejaron a Mas más trastocado que no serenado", criticó.

También ha admitido que "diez-está mal que Junqueras compatibilice la difícil tarea de ser socio del Gobierno y jefe de la oposición". "Mas, en lugar de escuchar primero al resto de formaciones, se entregó a Junqueres sin condiccions", recordó, aunque remarcó que "no es responsabilidad de ERC que CiU le haga seguidismo". "Junqueras ha sabido jugar sus cartas con menos del doble de votos", sentenció.

Cuní ha recuperado las palabras de Mas según las cuales "cada paso debe darse con rigor, transparencia y sin duda democrático. Si él lo dijo, que sea así, por favor, ya".

Cuní
Publicidad
Publicidad

23 Comentarios

Publicidad
#20 BEJOTA, bcn, 20/01/2013 - 20:27

Sr. Mas:Els vontans de CIU ,volen que la política de Catalunya estigui en mans de cataláns .Aixó ,no vol dir pujar-se al mont.Els d'ERC ,són gent que compateixen una paranoia obsessiva de trancament de l'Estat sense aportar cap motiu objectiu:Els de CIU,no.Vosté mateix...

#19 David, Barcelona, 16/01/2013 - 03:52

Com s'està tornant el Cuní i el seu programa. Sembla ben bé que fan campanya contra l'independentisme. Entenc que són gent ben posicionada econòmicament i no entenen la realitat d'una societat cada cop més decebuda i empobrida a causa de la pertinença de Catalunya a l'estat espanyol.

#18 Benet, Cat, 15/01/2013 - 21:09

Els comentaris de companys de feina i amics és que 8TV ja no es pot mirar, en Cuní telepredica sempre contra dels acords per bé de Catalunya i fa avident el seu gran amor per Madrid i els Godó ,ah i Duran. Em sap molt greu, però s'ha convertit en un interconomia a la catalana !!

#17 ken, bcn, 15/01/2013 - 18:12

Això de LV és fastigós, i el seu director sembla un col · locat de Duran, almenys avui he gaudit quan Sala i Martí l'ha posat a caldo a RAC1, potser a Sala i Martí el voten de LV i a Jordi Basté cal també del grup Godó per permetre-

#16 Ramon, demà m'afaitaràs que avui faig festa, 15/01/2013 - 17:37

sí senyora, o sigui que madame Cuní es pot lliurar al conde Godofredo per terra, mar i aire, però CiU no ha de tenir en compte l'aritmètica electoral.