Publicidad
Comunicación · 12 de Abril de 2016. 22:21h.

Disculpa 'light' de TV3

La cadena "lamenta" la broma de Empar Moliner, pero no pide disculpas ni anuncia ceses

Disculpa 'light' de TV3

Jaume Peral, director de TV3

TV3 "lamenta" que la escritora Empar Moliner haya quemado un ejemplar de la Constitución en el programa ‘Els Matins’, pero no pide disculpas ni tampoco prevé el cese de ningún responsable por el contenido emitido en el programa matinal de la televisión pública catalana.

“Televisió de Catalunya lamenta que una parte del contenido de la sección 'El comentario de Empar Moliner' haya podido resultar ofensivo", ha asegurado la cadena a través de un programa. TV3 también ha informado que las imágenes ya se han retirado del portal web y ha garantizado que "no volverán a ser emitidas en los medios de la CCMA".

"Moliner hacía una denuncia metafórica de la decisión del Tribunal Constitucional, que ella entiende como una discriminación sobre los derechos de los más desfavorecidos, con la quema simbólica de algunas páginas de un libro con tapas falsas que emulaban la Constitución Española", ha explicado la televisión pública catalana.

TV3 define la escritora como una colaboradora que ejerce la "crítica satírica, irónica y punzante de la actualidad social y política, en un espacio de humor en la parte final del programa".

Publicidad
Publicidad

27 Comentarios

Publicidad
#24 espe, barcelona, 13/04/2016 - 14:21

telebasura

#23 BEJOTA, BCN, 13/04/2016 - 12:52

LI RECORDO QUE LA CONSTITUCIÓ E. FOU VOTADA PEL 91% A CATALUNYA.
TAMBÉ QUE'L" MATRIARCAT" ÉS CAUSA DE FRUSTRACIÓ I VIOLENCIA .

N.B. QUINS BONS ALUMNES DEIXÁ ´EN FRANCO A TV3 !

#22 Ricard J., Esplugues de Llobregat, 13/04/2016 - 11:59

Una broma -en un espai d'humor- i la tv q la permet ha de "lamentar"-la? Però que ès aquesta hipocresia? A més era un llibre d'atrezzo. En una societat q es decanta per l'e-book i que menysté els llibres (q no llegeix), hem d'escandalitzar-nos, hipòcritament, per una crítica a una imposició injusta

#21 vicedo, barcelona, 13/04/2016 - 11:11

Cada vegada hi ha menys gent que veu aquesta Tele tan sectària... No resulta gens estrany, atenent el producte que ofereixen. Aviat només la veuran ells mateixos ( indepes i adlaters varis...)

#20 ana63, BARCELONA, 13/04/2016 - 11:11

SIMPLEMENTE UNA MALEDUCADA. ESTE ES EL PACIFISMO Y TOLERANCIA QUE PRESUMEN LOS INDEPENDENTISTAS, MAS BIEN UNOS RADICALES

#20.1 Joan-Jesús, Terrassa, 13/04/2016 - 12:04

Quan uns espanyistes "demòcrates" cremen la bandera catalana (símbol de Catalunya), i no passa res, què hem de pensar? Q només hi ha una bandera, l'espanyola, imposada per la força "democràtica". A més, un llibre (d'atrezzo) no és cap símbol.