Publicidad
Comunicación · 24 de Noviembre de 2011. 12:02h.

El secretario de Estado de Comunicación no responde una pregunta en inglés

Un periodista hace de traductor a Félix Monteira

El secretario de Estado de Comunicación no responde una pregunta en inglés

Félix Monteira

Un vídeo de la rueda de prensa que se celebró este fin de semana en relación a las elecciones del 20N refeleja como ni el secretario de comunicación del Estado, Félix Monteira, ni la subsecretaria de Interior, Pilar Gallego, quisieron responder una pregunta en inglés.

El vídeo circula por las redes sociales y ha sido recogido por Periodista Digital. En él, un periodista extranjero se disculpa por su poco nivel de castellano, motivo por el cual indica que hará la pregunta en inglés.

Al oir la palabra "inglés", Monteira rápidamente le corta. "Si eso ya le atendemos después, una vez acabe la conferencia de prensa", le indica. El motivo que da es "no interrumpir el proceso". Pese a esto, el periodista no se rinde y acaba formulando la pregunta.

Tras unos segundos de silencio y un gesto tranquilizador de la subsecretaria a su compañero, otro de los periodistas presentes en la sala hace de traductor para el gobierno.

Publicidad
Publicidad

43 Comentarios

Publicidad
#28 josep, reus, 26/11/2011 - 23:19

tots els politics espanyols son uns ignorants i una panda de catetos

#27 Faithless, Barcelona, 26/11/2011 - 20:42

A veure quan aprenen que amb el seu espanyol no van enlloc. A Europa és totalment inexistent.
Els polítics espanyols amb el seu idioma espanyol són una colla d'ignorants!

#26 Bernat, Barcelona, 25/11/2011 - 17:50

El que és més greu de tot i que més pena fa és que un secretari de COMUNICACIÓ no sàpiga la llengua més usada per a COMUNICAR-SE internacionalment, novament EJPEIN is DIFFERENT. Jo no parlo correctament l'anglès, i precisament per això no em dedico a COMUNICAR! Una mica de vergonya home...!!!

#25 Albert, BCN, 25/11/2011 - 09:13

Pregunta: quin del dos és més ridícul? Resposta: el que no va preveure que a la mesa devia haver un traductor.

#24 Albert, BCN, 25/11/2011 - 09:12

A veure, una miqueta de seny. Un alt càrrec de l?administració espanyola hi és a Madrid, la capital espanyola, per comentar els resultats de les eleccions espanyoles. Y un periodista estranger, pregunta amb anglès. El polític no sap anglès.

#24.1 jan, barcelona, 25/11/2011 - 10:56

jo sè anglès, i guanyo menys de mil euros al mes. Quan guanya aquest senyor encarregat de COMUNICACIÓ del govern? quina vergonya