Publicidad
Comunicación · 10 de Julio de 2018. 19:29h.

ERC y PDECAT chocan por ‘El Suplement’

Guerra subterránea para colocar a su sucesor

ERC y PDECAT chocan por ‘El Suplement’

Saül Gordillo

La marcha de Ricard Ustrell de Catalunya Ràdio, donde hasta ahora presentaba el programa de los fines de semana El Suplement, ha generado una guerra soterrada entre Esquerra y el PDECAT para colocar su sucesor.

La CCMA mantiene un precario equilibrio de poderes donde la presidenta en funciones, Núria Llorach, y el director de TV3, Vicent Sanchis, son considerados cercanos al PDECAT mientras que el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, a Izquierda.

El primer candidato de dicho Saül Gordillo era Roger Escapa, que está ahora en Els Matins con Mònica Terribas y que ya había sustituido Ustrell en los veranos. La segunda opción es la periodista Cristina Puig -considerada soberanista-, pero la propuesta no ha sido aceptada por Núria Llorach.

Ahora la que suena con más insistencia es Xantal Llavina, que en este caso contaría con el visto bueno de Gordillo y de ERC.

Núria Llorach

Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#8 Ramon, barcelona, 14/07/2018 - 00:37

Sr. Rius investigui... El favorit de Gordillo és Escapa perquè és molt ERC i ha estat el seu TALP i majordom que li ha passat tota la info per tumbar Ustrell, Ustrell i Escapa no se suporten. Treballo a la casa i tothom ho sap... Per què es promociona algú amb un CV tan minço com el seu? La Corpo hi dirà alguna cosa per un pgma tan important?

#7 Magda Serra, girona, 13/07/2018 - 18:40

Abans mil vegades els anys d'experiència de Xantal Llavina a la ràdio i a la tv davant d'Escapa. Espero q la direcció no sigui MÉS MASCLISTA, i no valori temes POLÍTICS sino criteris PROFESSIONALS!! Sort Xantal!!!!

#6 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 11/07/2018 - 11:39

Pero Nuria Llorach quan de temps fa que es directora en funcions (!) de la CCMA?
Convergent de tota la vida, des de l'època de Jordi Pujol, sempre ha percebut salaris de l'administracio pùblica catalana.
El control politic de la CCMA es fonamental per mantenir l'ideologia imperant (CDC-PDeCAT-JxCAT)

#5 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 11/07/2018 - 09:19

El único mérito que cuenta para dirigir cualquier cosa dependiente de la Gene es ser indepe de pedra picada, no valen medias tintas ni tibiezas, para eso ya hay otros organismos que aceptan a cualquiera.

#4 Chris, Lleida, 10/07/2018 - 23:23

Aneu-vos-en!! sou veritable verí per Catalunya. Si us estimeu aquesta terra, dimitiu tots qui heu participat en el procès. Sou un frau pels catalans, i també pels espanyols, perquè de pocasoltes i pocavergonyes fora de Catalunya també en tenim per donar i vendre, però vosaltres us supereu cada moment!!