Publicidad
Comunicación · 21 de Octubre de 2009. 21:09h.

Esquerra pide una canal de TDT para Francisco Camps

Simó destaca que es a cambio de "la reciprocidad de TV3"

El presidente de Esquerra, Joan Puigcercós, ha incluido la recepción de TV3 en el País Valencia en la llamada 'carpeta catalana' para aprobar los presupuestos del Estado y la diputada Marina Llansana asistió también a un acto a favor el pasado 15 de septiembre en Òmnium. Pero en el reciente debate de política general, el tripartito no aprobó ninguna propuesta de resolución.

Al contrario, CiU propuso una propuesta de resolución -la número 32- que defendía que "el Parlament de Cataluña insta en el Govern de la Generalitat a hacer efectiva con carácter inmediato la anunciada reciprocidad de emisiones de TV3 y Canal 9 en el País Valencià y en Catalunya, respectivamente."

Pero el tripartito sólo ofrecía una resolución más 'light' en la que instaba en el Govern "a continuar haciendo las gestiones con el Govern valenciano y el Gobierno del Estado", pero como se sabe hasta ahora las gestiones no han servido de nada porque continúa atascado en el Ministerio de Industria aunque Joan Clos lo dejó listo para su sucesor, Miguel Sebastián.

Preguntada sobre el tema, la portaveu d'Esquerra, Anna Simó, ha inisistido que se continúan "haciendo gestiones" y ha acusado al Gobierno del Estado de ceder "a presiones de las cadenas privadas". Simó se ha mostrado partidaria de dar un nuevo canal múltiplex de TDT, tal y como marca la ley, a cambio de "la reciprocidad de TV3" pese a ser del PP.

Francisco Camps, con Daniel Sirera, en una foto de archivo
Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#6 Rosa, Xàtiva, 22/10/2009 - 14:13

Ja cansa aixó de lìmperialisme. Vull poder veure tv3, perqué no vull veure ni Belens, Jesulins, Karmeles, Jordis Gonzales i demés quadrilla de depredadors i carronyaires de vìsceres humanes. Tot aixó al menys a TV3 no apareix, i ja és alguna cosa

#5 Vicent, Sueca (Ribera Baixa del PV/Regne de València), 22/10/2009 - 13:43

Marc, el segon multiplex que els catalans reclamen per València també el demana el propi PP valencià. I és per vore només TV3, igual que ara ja es veu C9 a Catalunya gràcies a TV3. On és l'imperialisme que dius? Informa't millor, xiquet.

#4 Lexus, ISLANDIA, 22/10/2009 - 12:43

Marc, el problema no es que ens sentim superiors, jo com a catala no em sento superior, en tot cas potser teniu un complex d'inferioritat que algu us ha venut i que sense preguntar li heu comprat. L'afer CAT/VAL es promogut pels patetics politics k ten

#3 Marc, Benicarló, 22/10/2009 - 12:21

(seguix) que (segons ells i aixina s'ho creuen) són una raça humana superior a les atres, sobretot a la valenciana. Pos molt bé, qui sembra vents, cull tempestats. Un granet més a la montanya anticatalanista. Después parlen de l'imperialisme castellà.

#2 Marc, Banicarló, 22/10/2009 - 12:17

És a dir: Que els donen un múltiplex pero només perque se veiguen les TVs que yo vullc (TV3, Canal 33, K3, etc), si no, que li'ls donen ... En poques paraules, lo que opinem i vullgam els valencians no pinta res, només lo que diguen els catalans (seguix)