Publicidad
Comunicación · 5 de Noviembre de 2009. 13:01h.

Jordi Barbeta: "Ridao y Herrera hicieron un fraude de ley"

El periodista de La Vanguardia les acusa de pasarse "la ley por el forro" por dinero

El jefe de política de La Vanguardia, Jordi Barbeta, ha recordado durante la tertulia d'El món a RAC 1 que "se dice que los partidos hacen trampas porque necesitan mucho dinero para financiarse". "Los partidos nos cuestan un dineral, reciben muchas subvenciones públicas".

Barbeta ha recordado "lo que decía Ridao de hacer un golpe de hacha a la sociovergencia...". "Ridao y Herrera hicieron un fraude de ley públicamente para poder hacer un grupo parlamentario en el Congreso, pasándose la ley por el forro y apuntando a dos diputados del BNG que después no estaban", ha denunciado.

"Todo esto para cobrar el dinero de grupo parlamentario. Este dinero no son para que los diputados hagan su trabajo. Ellos mismos me han comentado que este dinero van hacia el partido", ha asegurado el periodista.

Herrera y Ridao, con Iceta, en una imagen de archivo
Publicidad
Publicidad

17 Comentarios

Publicidad
#17 Jordi, Barcelona, 06/11/2009 - 10:53

És curiós, tots del d'Esquerra que escriuen contra el Barbeta, en lloc desmentir les afirmacions del periodista, es dediquen a atacar-lo personalment. O sigui, que Barbeta té raó quan diu el que diu sobre Ridao i Herrera...

#16 Jofre, barcelona, 06/11/2009 - 10:32

barbeta quan et paguem per recitar l'argumentari de Ciu i PP

#15 pere, justicia, 06/11/2009 - 01:45

Veig que els amics dels impresentables de ERC i verds, o com es vulguin dir, saben escriure, encara que se'ls envà l'olla i confonen ous amb castanyes : qui estafa es estafador, i com es demostra HERRERA es un delinqüent igual que RIDAO, es un frau

#14 Nebot, Santaco, 05/11/2009 - 19:46

Barbeta, és cert això del sobresou que et treies en els anys electorals? D'on sortien els dines si és cert?

#13 Ilerget, Lleida, 05/11/2009 - 18:55

Anna, si la política independentista és redueix al que dius, què passarà en ser independents? Amb aquests raonaments tan lògics -i, per desgràcia, tan freqüents entre els nacionalistes- ho tenim clar si algun dia remeneu l'olla sols.