Comunicación · 29 de Marzo de 2013. 11:13h.

"La respuesta era incorrecta, era mentira"

Basté cree que Mas cometió "un error" en "mentir" sobre la reunión con Rajoy

"La respuesta era incorrecta, era mentira"

Jordi Basté

El periodista y conductor del programa El Món a Rac-1, Jordi Basté, considera que el presidente de la Generalitat, Artur Mas, "mintió al día siguiente -de la reunión- en este programa" cuando se le preguntó sobre el encuentro con el presidente del Gobierno español, Mariano Rajoy.

El presentador del programa, durante la sección El delantal de ayer jueves, expresó que Mas cometió "un error" porque "la respuesta era incorrecta, era mentira". "Era evidente que la pregunta se formularía, el presidente tenía que saber", apuntó.

Jordi Basté también expresó que la reunión "fue el día antes de que Artur Mas se sentara en este estudio" y añadió que "Rajoy sabía que habría estas declaraciones en Rac-1" . "El presidente del Gobierno español sabía que serían moderadas dentro de la gravedad de la situación", concluyó.

Publicidad
Publicidad

29 Comentarios

Publicidad
#25 paula, matadepera, 02/04/2013 - 12:29

AQUESTA INSISTENCIA Sr. BASTE JA CANSA.

ESTARIA BE QUE DEIXI DE TOCAR ELS COLLONS , VOSTE SAP MOLT BE QUE´L PRESIDENT HI HA MOLTES COSES QUE NO POT DIR I VOSTE NO ES UNA EXCEPCIÓ.

#24 Josep , Sallent, 01/04/2013 - 12:26

Vinga Basté. No insisteix mes i no facis més el joc a el Cuní. Tu tens el teu propi camí i no necessites caure en els jocs puerils que el teu soci urgeix pels motius que tots sabem. Deixa que s'estrelli solet amb la seva aposta pels Godó, i que triomfi en el seu paper de col · laboracionista expres.

#23 Carcanada Splash, Winipeg, 31/03/2013 - 17:22

El Basté, EXpregoner de la processó de Tarragona (!) ha de saber que qualsevol acusat pot mentir per preservar el seu propi interès. Molt més el president que pot no dir la veritat (matís diferent de mentir) per no embolicar més la troca. No us l'agafeu amb paper de fumar com fa el Cuní.

#22 JOSEP RUIZ GARCIA, santa coloma de farners, 31/03/2013 - 12:36

Totalment d'acord amb els darrers comentaris . CUNI,BASTE,FOIX IUN LLARG ETCETERA al servei de l'amo COMPTE DE GODO I LA LA PATRONAL PORUGA I BOTIFLERA CATALANA.

#21 LES VAQUES SAGRADES BRAMULEN, barcelona, 30/03/2013 - 18:40

Hi ha uns quants periodistes que es consideren vaques sagrades i han muntat una casta intocable de poder i fatxenderia. - Es defensen, "ressonen", es creuen per sobre del bé i del mal. - Potser l'exemplar més representatiu és en Cuní (que compulsivament no para de t