Publicidad
Comunicación · 23 de Septiembre de 2011. 09:41h.

La Vanguardia descuelga un artículo de Rahola

La periodista critica las alabanzas de Guardiola en Qatar

La Vanguardia descuelga un artículo de Rahola

Artículo descolgado por La Vanguardia

La Vanguardia ha descolgado un artículo de la periodista y escritora Pilar Rahola donde criticaba al entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, por sus alabanzas a Qatar durante una rueda de prensa, según informa Periodista Digital.

Según recoge El Triangle, el texto estaba previsto para su publicación en la edición del 22 de septiembre y se llegó a publicar en la web. Incluso algunos medios se hicieron eco del artículo, entre otros motivos, porque criticara públicamente y por escrito al entrenador que más éxitos deportivos ha dado al Barça a lo largo de su centenaria historia: "lo siento por Guardiola, pero nunca me habría imaginado que defendiera una dictadura", confiesa Rahola.

La columna se titulaba 'Guardiola, no', y critica la actitud del entrenador para defender públicamente el acuerdo de publicidad entre el Barça y la Qatar Foundation, que patrocina la camiseta del primer equipo de fútbol. El artículo se puede leer gracias a la caché de Google.

Sin embargo, a última hora del 21 de septiembre en La Vanguardia se decidió que el texto de Rahola no se publicaba -aunque ya estaba preparado y editado para enviar a las máquinas-. Pero, por motivos que aún no se conocen más allá de la dirección, la web del diario sí lo público, en el apartado de opinión con el resto de colaboradores del diario, como cada día.

Publicidad
Publicidad

50 Comentarios

Publicidad
#37 jordi, Barcelona, 26/09/2011 - 13:56

Pilar, tots sabem de quin peu calces, tant parlar de Qatar i el tu defenses una pitjor posició que és la d'Israel, o és que la teva religió t'ho recomana?.

#36 Miquel, Valldoreix, 26/09/2011 - 11:43

Oh Pilar, el sentimental del compe t'ha censurat? És que no sabies que a La Vanguardia o al MD no es pot parlar en contra de Rosell? Que et penses que la premsa és lliure?? Que creus que l'entrevista/massatge al comte et donava carta blanca?? Això et passa per independentista, vull dir, per snob.

#34 Àngel Grau, Cunit, 25/09/2011 - 13:50

Pilar, Pilar
Encara no t'has assabentat que en aquest país els del Barça pixen colònia (que per cert la paguem tots els ciutadans) i són virtuals candidats als premis Nobel de la perfecció i bones maneres?
Quan Mou era assalariat del Barça, deia les mateixes ximpleries que ara...

#34.1 terete, Cunit, 25/09/2011 - 14:06

...però com llavors pixava colònia feia gràcia. El mateix dic de Luis Enrique (puta Barça i puta Catalunya quan era merengue) i ara dirigeix el segon club del país (la Roma) segons sembla per la informació esportiva de TV3.

#34.2 terete, Cunit, 25/09/2011 - 14:07

Parlem de Maradona? no crec que faci falta.
Pilar, Pilar
que et Catalunya és més que un club...

#33 Tomàs, Hospitalet, 24/09/2011 - 16:49

"La Vanguardia, libertad de opinión?" Ja, ja, ja, me parto del eslogan.

#33.1 Miquel, Valldoreix, 26/09/2011 - 11:44

Si, és per a riure (o plorar). El més trist és que d'això no s'en salva cap, de diari. En aquest pais no hi ha llibertat de premsa.

#32 Terraxa, Terrassa, 24/09/2011 - 12:38

Pura hipocresia. Oi que la Rahola té cotxe? d'on es pensa que ve la gasolina?
Que potser no consumeix productes fets a Xina? Per què la dictadura xina no té res a envejar a la de Qatar. I podem trobar molts altres exemples. D'entrada, que digui el que cobrava de tertuliana a TV3