Publicidad
Comunicación · 12 de Julio de 2011. 09:48h.

López Tena se queja de que TV3 "jamás me invita"

Asegura en Intereconomía que España "roba" a Catalunya

López Tena se queja de que TV3 "jamás me invita"

López Tena, en el Parlament, en una imagen de archivo

El diputado de Solidaritat, Alfons López Tena, fue invitado al programa de Intereconomía 'Dando Caña', donde se quejó del trato que le dispensa TV3. "Gracias por invitarme porque los medios públicos catalanes, comenzado por TV3, no me han dado la oportunidad de expresarme. Jamás me invitan", lamentó.

Por otra parte, López Tena fue sometido a un cuestionario en el que dejó claro que, bajo su criterio, Catalunya es una nación que debería ser independiente de España. También admitió estar en contra de las corridas de toros por motivos identitarios, pero sobre todo por estar "en contra de que se haga un espectáculo de la tortura y muerte de un animal".

Igualmente negó que el castellano esté discriminado por las instituciones catalanas y apuntó que "es el catalán el que está discriminado por las instituciones españolas". López Tena se mostró a favor de las multas lingüísticas y de la desaparición de la Guardia Civil en Catalunya.

El diputado cree que la bandera española no debe ondear en los ayuntamientos catalanes porque "es la bandera de otra nación". Pese a esto, considera que se puede ser profundamente catalán y profundamente español, ya que "hay gente para todo y me imagino que alguna persona debe haber así".

"Cataluña está siendo esquilmada y saqueada por España. Es un tema de robo, no de solidaridad. Solidaridad es cuando uno da, cuando se le quita es robo", añadió, para finalmente asegurar que Cataluña sería más rica y solvente económicamente si se independizase de España.

Publicidad
Publicidad

35 Comentarios

Publicidad
#22 JoanMarti, Abrera, 15/07/2011 - 00:31

Gracies TV3per no convidar aquest tipus, seria pitjor que una pel.licula de por.

#22.1 esteve, sant joan despi, 18/07/2011 - 17:15

"tipus" com aquest mancan a patades. Si dir veritats com a punys es una pel. licula de por, el que ens espera amb el "govern dels millors" i amb els cosins que entraran ara a les espanyes no hi haurá mes remei que Independencia o marxa fora d´aquest païs de merda.

#21 Terraxa, Terrassa, 14/07/2011 - 13:28

No és Espanya qui roba a Catalunya, són els polítics els que roben.
No hi ha territoris, hi ha persones.

Aquí i a Cadis, i del partit que siguin.

#20 mallarenga, barcelona, 13/07/2011 - 13:36

estic molt d´acord i a vegades penso que tv3 es una mica espanyolista o si més no dubtosa per a on decantgar-se . Per exemple les noticies ens dónen més informació de lew espanyes que del nostre pais.Fixeu-vos bé.

#19 sibil.la, barcelona, 13/07/2011 - 11:04

Clarificació, precisió i valentia. Bravo López Tena!. Et vaig votar i ho tornaré a fer perquè Solidaritat per la independència està essent fidel a l'exigència promesa dins i fora del Parlament. Magnífics! La pressió per l'independència creix cada dia.

#18 al·lucinat, Barcelona, 12/07/2011 - 18:14

Doncs que voleu que us digui però estic al·lucinant... fa uns dies Xavier Rius, ara Alfons López Tena... és cert que seran uns feixistes però com a mínim no tenen problema en convidar a ningú i tractar qualsevol tema. Les coses com són i en aquest cas, Intereconomía, excel·lent!

#18.1 autor, bcn, 13/07/2011 - 09:43

els criteris els marquen els editors. Igual que a e-noticies només surt el que vol en Xavier Rius el mateix passa al altres llocs. El problema està quan hi ha qui creu que la seva opinió es imprescindible i en Tena i en Rius ho creuen.