Publicidad
Comunicación · 29 de Octubre de 2012. 11:53h.

Marhuenda tacha a Rahola de "prepotente"

La periodista afirma que el director de La Razón "conecta con la marginalidad" de Cataluña

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, se ha vuelto a enfadar con Pilar Rahola durante la tertulia de El món a RAC1, hecho que se repite cada lunes. Marhuenda ha considerado que Rahola insultaba y decía "mentiras" y ha pedido ayuda a Jordi Basté, como ya hizo días semanas atrás.

Sin embargo, ha sido Rahola la primera en criticar a Marhuenda al considerar que "tienes una tendencia natural al victimismo". "Te haces la víctima permanentemente", remarcó, además de opinar que La Razón "ablanda diariamente la centralidad catalana".

Marhuenda ha encendido y ha afirmado que "esto es una mentira, no digas mentiras". "Es que ya está bien, Jordi [Basté]! No se puede ofender ni insultar por antena", se quejó, además de tachar a Rahola de "prepotente y arrogante".

Rahola ha reivindicado que "estoy más conectada a la centralidad que tu diario" y ha recordado a Marhuenda "lo que se vende tu diario en Cataluña y lo que se vende La Vanguardia". A criterio de la periodista, el diario de Marhuenda está "conectado con una parte de la marginalidad".

Marhuenda
Publicidad
Publicidad

24 Comentarios

Publicidad
#15 Cansat, Barna, 29/10/2012 - 22:43

Ara que no diguin que Marhuenda s'ha passat!.

#15.1 JoanMaria, Gràcia, 30/10/2012 - 09:57

No es pot passar perquè sempre va passadíssim. És un home insuportable. La Rahola va estar massa fina perquè aquest home és un anticatalà ferotge i mereix que el deixin al seu lloc.

#14 ccc, bcn, 29/10/2012 - 18:11

La Sra Rahola és prepotent, això és difícil de rebatre. Però ens ha donat un dels millor moments de la TV, recordar com negava els drets del Aranesos sentint-la parlant aquest matí és molt gran

#14.1 Adria Fonsalva, Barcelona, 30/10/2012 - 09:59

No és cert, però n´hi ha que repetiu una mentida mil vegades, per veure si queda. La Rahola va tenir un debat, fa anys, amb un caçador de la Vall d´Aran ´que volien acabar amb els ossos. I va dir que la Vall no podia matar-los. Recordo perquè soc animalista i ho vaig seguir. No menteixis

#13 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 29/10/2012 - 15:54

Home aqui la cossa esta facil si tin que triar entre PILAR RAHOLA hi MARHUENDA Ques de un Diari que no para de falta el Respecta a Catalunya es ANTI--Català . Triu com no la Encantadora i periorista Valenta y muy guapa PILAR RAHOLA . Soy un fidel seguidor seu

#13.1 Tim, Bcn, 29/10/2012 - 16:15

Acabo de dejarle leer tu comentario a un amigo historiador alemán y me ha dicho que le recuerda mucho a la Alemania del 33. Eso de arrogarse la representación de todos los catalanes con "falta el respeto a Cataluña" dice que es muy peligroso. Josep, yo también soy catalán y a mí LR no me falta.

#13.2 guillem, bcn, 29/10/2012 - 16:25

La Razon no falta a Catalunya, pero es tan evident la seva falta d'objectivitat i el seu partidisme en favor de Rajoy.....Maruhenda havia estat cap de gabinet del ministre Rajoy, es un fan.

#12 saps, barcelona, 29/10/2012 - 15:05

No fa res mes que aplicar el marketing a la seva professió. Com mes tertúlies celebri me factura, a triat el camí del mig, que es el que li dona mes bons resultats i rendiments. A veure no siguem tontus, no fa res mes que buscar-se la vida, hi te tot el dret, agradi o no. Es tema purament mercantil

#11 perugio, barcelona, 29/10/2012 - 14:47

Es un error prestarle atención a esta fascista.Te insultará,te vejará y si puede te maltratará con saña y abusando de su condición femenina.Suscita una gran agresivida.Es muy violenta y malsana.