Publicidad
Comunicación · 21 de Octubre de 2009. 13:43h.

Miquel Calçada visita a Pau Gasol

El periodista compartirá un entrenamiento de los Lakers con el jugador en 'Afers Exteriors'

Miquel Calçada visita a Pau Gasol

Calçada, en el Golden Gate

El periodista Miquel Calçada visitará a Pau Gasol en Los Ángeles y compartirá con él un entrenamiento de los Lakers, en una nueva entrega de Afers Exteriors que tratará 'El sueño americano', "un recorrido emocional por los Estados Unidos, la de los perdedores y también la de los triunfadores". El programa estará dividido en tres capítulos: por primera vez, Calçada vuelve a visitar a un personaje que ya ha conocido previamente: Ambro Martin.

El periodista revisita a Martin seis años después para "descubrir si es el responsable de la crisis financiera global y también para conocer la apasionante historia de tres hermanos unidos después de perder al padre". La segunda parte será la mencionada visita a Pau Gasol, y finalmente estará con David Constante, mediador social, y entrará en la mítica prisión de Folsom para mostrar como sobrevive una familia de indios nativos americanos".

Publicidad
Publicidad

21 Comentarios

Publicidad
#21 Alex, Barcelona, 22/10/2009 - 02:56

La cantant colombiana Shakira (Shakira Isabel Mebarak Ripoll) té avi matern català. Localitzar-lo, si encara viu, seria un puntazo. Mikimoto, aquí tens una idea.

#20 amoscaciques, girona, 21/10/2009 - 19:53

En Mikimoto no vol trobar catalans a fora...el q vol és trobar gent de la seva corda, q li riguin les parides q diu de rotllo antiespanyol...i clar...de gent així...n´hi ha poqueta...clar.

#19 Julià, Barcelona, 21/10/2009 - 19:24

Joan, els teus arguments es desmunten sols, com sempre. No hi ha ningú que negui l'espanyolitat de Gasol, Serrat, Sardà, Boadella, etc. Sou vosaltres qui els negueu la catalanitat. El nacionalisme espanyol és expansionista, no excloent com el teu

#18 Pau, Quinta Provincia, 21/10/2009 - 19:16

però...si el nom autentic de Tom Berenger es Thomas Michael Moore!!! No hi ha res mes a dir...com sempre viviu a Matrixlunya!1petó

#17 ...., ..., 21/10/2009 - 18:29

Però si fins i tot l´actor nordamericà Tom Berenger és d´ascendència catalana, collons (originalment Berenguer). De catalans se´n poden trobar fins i tot a la meca del cinema. Només cal rascar una mica i surten com bolets.