Publicidad
Comunicación · 12 de Mayo de 2013. 16:19h.

"Qué papelón de Artur Mas"

El presentador de Antena 3 Antonio Lobato dice que "ha tenído que pasarla mal" escuchando el himno español en el Circuito de Cataluña

El presentador de la Fórmula 1 en Antena 3 -cadena del grupo Palenta-, Antonio Lobato, ha manifestado que el presidente de la Generalitat, Artur Mas, "ha tenido que pasarlo mal" escuchando el himno de España en el Circuito de Catalunya de Montmeló.

"Estaba pensando qué papelón del presidente de la Generalitat, Artur Mas, con todo el lío que tienen ahora montado escuchando el himno de España aquí, en el Circuito de Catalunya", ha apuntado.

Mas ha sido el encargado de entregar el trofeo a Alonso, que le acredita como ganador del GP de España de Fórmula 1. Además, el presidente ha encajado las manos con el asturiano cuando éste ha subido al podio para iniciar la ceremonia de entrega de los trofeos.

Mas, felicitando Alonso por la victoria
Publicidad
Publicidad

106 Comentarios

Publicidad
#72 Marti, barcelona, 14/05/2013 - 18:04

El comentarista diu que el President Mas ho hauria de passar malament escoltant l'himne espanyol. Puc veure que ho fà amb respecte, tal com cal. Però, pel contrari, l'Alonso està distret, rient, mirant cap el públic a dreta i esquerra, com si no anés amb ell. El que no fà quan sona l'himne seguent.

#71 BEJOTA, bcn, 13/05/2013 - 19:27

Una consulta seria d'una inutilitat pràctica palesa.
Tota mena d'enquestes contra l'independentisme .

La possibilitat, que sempre ha estat només teòrica, d'un procés d'independència de Catalunya està caient amb força.

#70 josep, vinebre, 13/05/2013 - 19:07

lo que s'ha de fer per a guanyar el favor del seu amo, l'amo d'Antena 3, el Sr. Lara...

#68 Mabel, Barcelona, 13/05/2013 - 17:02

El Sr. Mas esta acostumat a tragar, imnes i de tot amb aquesta espanya de podrits.
Al rei espanyol., tambe li toca tragar, mes d'una ocasió, tant a Catalunya com al seu pais. Igual que la colla de mismistres i demes "responsables" espanyols que els xiulen a tota reu.

#67 marco, calella, 13/05/2013 - 16:22

El senyor Lobato no s'ha assebentat de què va l'història, i més d'un comentarista veig que tampoc. Potser es pensen, com aquell refran que tenen, que "El ladrón cree que són todos de su condición".