Publicidad

Las emisoras de la red de la Diputación reivinidicaran su papel para Sant Jordi

SOS por la Com

El director de la Com, Francesc Triola, durante una visita del entonces presidente de la Generalitat, José Montilla

Las emisoras de la red ComRàdio han acordado coordinar una estrategia de comunicación conjunta para defender la radio pública local de los ataques de la patronal de la radio privada que ha enviado al gobierno catalán un informe pidiendo el cierre de la Com y la limitación de las emisoras municipales.
 
La primera actuación conjunta se concretará la Diada de Sant Jordi. Las emisoras que forman parte de la Red COMRàdio aprovecharán la jornada para reivindicar el papel de la comunicación pública local como herramienta necesaria e imprescindible para la pluralidad informativa y en defensa de la democracia.
 
Una comisión formada por representantes de emisoras municipales: Ràdio Sabadell, Mataró Ràdio, Ràdio Calafell, Ràdio Esparraguera y Ràdio Arenys, trabajará junto con ComRàdio en la defensa de la radio pública local. Otra de las iniciativas que impulsará esta comisión es la realización de tertulias supramunicipales para explicar el papel y la importancia de la comunicación pública.
 
Por otro lado, el pleno del ayuntamiento de Arenys de Mar votará a finales de este mes de abril el manifiesto aprobado el 24 de enero y ratificado la semana pasada por 150 emisoras municipales de toda Cataluña de defensa y apoyo de la comunicación local. Radio Arenys es la emisora la emisora municipal de Arenys de Mar y emisora decana de Cataluña.

Publicidad
Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#6 Pere Sargatal, Barcelona, 20/04/2011 - 07:22

una abraçada a tots val la pena que encara hi hagi qui es mulla per alguna cosa! Hi ha molta gent que us te ganes, no afluixeu

#5 Sergi, Badalona, 20/04/2011 - 03:46

Les emissores municipals haurien de tenir com a raó de ser la proximitat de la seva informació, i no el futbol, les xafarderies i la programació cutre d'ara. La vostra obligació de ràdio pública és fer uns procesos selectius transparents, i no col·locar-hi els endollats del partit com feu ara.

#4 Jordi Mompou, barcelona-les Corts, 19/04/2011 - 14:59

El que s'hauria d'eliminar es la quantitat de deslatxos que hi ha al tercer pis de Com Ràdio. Algun dia aquest pis caurà per excés de pès!

#3 realitat, bcn, 19/04/2011 - 09:55

Em sembla genial la iniciativa de salvem a les Radios Municipals.Pero q aixo s'utilitzi pel be d'un altre emissota i a sobre com escut de comvqt no em sembla tant bé.

#2 ComRadio?, BCN, 19/04/2011 - 09:09

No em sona aquesta emisora... fan algo interessant?... quina audiència te?

#2.1 Ramon, Barcelona, 19/04/2011 - 12:16

Té un oient. A Hostafrancs. Es diu Martí. Va estar anant al local de l'Associació de Veïns fins a finals dels 80! Ara escolta la COM. Temps enrere hi havia un segon oient. Però el d'Argentona fa mesos que no posa la ràdio. Encara no sap que ja no hi ha Tripartit. A casa no gosen dir-li-ho.