Publicidad

Rahola abraza a Girauta

La periodista y colaboradora de TV3, Pilar Rahola ha abrazado al exdiputado de Ciudadanos Juan Carlos Girauta en el programa 'Todo es mentira' de Cuatro para hacer las paces tras protagonizar una fuerte discusión durante el espacio.

La acalorada discusión entre Rahola y Girauta se ha originado tras visualizar el discurso de Montserrat Bassa, hermana de Dolores Bassa, en el Congreso. Antes de finalizar el espacio, el conductor del programa Risto Mejide ha pedido a los dos que se abrazaran. "Es un abrazo entre las dos Españas" lo ha definido Mejide mientras se abrazaban sonrientes.

Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/01/2020 - 14:00

Ara que se li ha acabat viure les de les hagiografies per encarrec d´aqui al Supervivientes nomes hi ha uns zeros negociables.

I ella es tota una professional de la cosa molt apreciada i cotitzada al zoologic del Vasile

#11 Mejidepogrames, Chez Sixty, 08/01/2020 - 12:56

Hi ha dos programes TEM segons hi sigui el Risto o no. Quan no hi és el programa és més ràpid i dinàmic, quan hi és aleshores és un culte a la personalitat on el "jefe" fa un exercisi d'autohomenatge i els altres no gosen obrir la boca. En general un altre programa més de lloances a l'esquerra i atacs seguits a la dreta.

#10 no soy nadie, barcelona, 08/01/2020 - 12:41

hace un par de años, vaticiné a un conocido que esta gente (creo que me refería a Rufian) acabarían en gran hermana, intentanto no pillar una hepatitis, podían enviar a estos dos para abrir boca, verlos hacer edredoning puede ser una de las experiencias visuales más cercana a que te metan un hierro candente por un ojo, o los dos

#9 Telexcrecència, Un altre planeta, 08/01/2020 - 11:29

Aviat els veurem a Supervivientes amb la Cristina Cifuentes. Aquest és el nivell de la política avui Com diria Valle-Inclán, aviat serà "un honor" no ser diputat. Poques excepcions: com el Suárez d'esquena a la ignomínia honorant el pare, i el Zayas de UPN posant els punts sobre les íes a la sessió parlamentària més putrefacta de la hist

#8 botifler1914, Waterpus, 08/01/2020 - 10:48

Muy del nivel de estas cadenas de televisión.
Fue antes o despues de algún Sálvame?