Publicidad

Ricard Ustrell invita a un joven presentador de para reprocharle "delitos de odio"

El programa Planta Baixa de TV3, que presenta Ricard Ustrell, invitó el pasado martes al también presentador Sergi Alex, para hablar del Opina Youth, el espacio que este presenta en Teve.cat. Ustrell 'regañó’ a su compañero y dejó claro que él nunca haría su trabajo.

El presentador de TV3 le reprochó que por el programa de teve.cat "pasan todos, incluso la extrema derecha”. También le acusó de no ser "neutro" y permitir "discursos de odio".

Sergi Àlex reivindicó que en su programa se da "voz a todo el mundo" pero Ustrell replicó que "la pluralidad no es inocente". "Tú como periodista estás contribuyendo al conocimiento general", argumentó, además de espetarle que "no sé demasiado que sacas tú como director de este programa de hacer algo así".

También aseguró que en el citado espacio "los delitos de odio quedan impunes". Sergi Alex replicó que "yo no contribuyo a ningún delito de odio". "En el momento que los invitas ... el criterio periodístico es una falacia, es un criterio político, tú eliges quién viene y quién no viene", le reprochó Ustrell.

El presentador del Opina Youth reivindicó que "estamos haciendo un programa que apuesta por los jóvenes, que apuesta por dar voz a todos. Esto que se está diciendo aquí que sólo se da voz a la extrema derecha es absolutamente falso".

Ustrell sentenció entonces que se necesitan programas que representen "el máximo de sensibilidades políticas. Ahora, la extrema derecha y como le dais voz en este programa ya te digo yo que conmigo al menos no cuenten".

Publicidad
Publicidad

21 Comentarios

Publicidad
#20 Genís, Barcelona, 04/02/2021 - 13:22

Els que no són neutres són precisament els de TV3 que per exemple donen veu a VOX i en canvi no a partits que serien de la mateixa línia com el FNC. Si es fan dir periodistes que s'ho facin mirar. Com a ciutadans tenim el dret a la informació però no es pot censurar directament perquè ells creuen que no està bé. Tracten a la societat com si fos

#19 Tirant, Begur, 04/02/2021 - 08:54

Doncs ala, tots a fer com TV3 només donem veu a l'independentisme, tècnica de l'astrus els pensaments contraris si no els mostrem no existeixen. Serà millor mostrar totes les veus, encara que no ens agradi existeixen i se'ls ha d'escoltar, quins periodistes de tan baix nivell tenen a TV3.

#19.1 Genís, Barcelona, 04/02/2021 - 13:23

També donen veu a VOX, tot i que suposo que això ja els hi dona joc

#18 Barcelona, Barcelona, 04/02/2021 - 00:00

La declaració d'Ustrell és per blanquejar l'extremadreta indepe; aquella que ell sí eligeix mentre censura les opcions constitucionalistes, que moltes vegades, ell també, eligeix anomenar-les d'extremadreta no elegible.

#17 un ciutadà, palau plegamans, 03/02/2021 - 22:05

no coincideixo en absolut amb la prepotència del nen aquest amb barba. això sí, veritat com a temple:
"el criteri periodístic és una fal·làcia, és un criteri polític, tu tries qui ve i qui no ve"... i això que ho digui dins teleprocés en fa el retrat més clar que mai s'havia pogut fer des de dins.

#16 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/02/2021 - 21:41

Una cosa tengo clara, si todavia viviera el Doctor Goebels TV3% seria sin duda su televisión favorita.