Publicidad
Comunicación · 8 de Junio de 2010. 20:17h.

TV3 hace huelga "por solidaridad"

El sueldo de los trabajadores no sufre recortes

TV3 hace huelga "por solidaridad"

Empleados de TV3, durante la manifestación de protesta de este martes en Barcelona contra los recortes salariales en el sector público

Los empleados de TV3 y Cayalunya Ràdio se han sumado a la huelga de los funcionarios públicos convocada por lo sindicatos, en contra de los planes de recortes salariales que aplicará el Gobierno de la Generalitat, a pesar de que estos recortes sólo afectan a los directivos.

Fuentes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han informado que según el decreto de Govern, el sueldo se rebaja un 5 por ciento a los empleados CCMA (ente público) y a todos los directivos (8, 10 y 15 por ciento, según sueldo). Fuentes sindicales han asegurado que es "por solidaridad".

Sin embargo, no se rebaja nada a los empleados de las sociedades mercantiles (Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio, Activa Media e Interactiva). Han añadido que, a pesar de todo, "también han hecho huelga y hemos tenido que pactar servicios mínimos. Según los primeros datos globales, ha seguido la huelga el 51 por ciento".

Publicidad
Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#8 Terraxa, Terrassa, 10/06/2010 - 08:53

Com si no cobressin prou, fan vaga. és a dir, no només estan sobrepagats, sinó que a més demostren una aversió patològica a pencar.
Jo conec un redactor de TN TV3, dels que van entrar al principi. Viu i cobra com Déu.
TANCAR TV3 JA !!!

#7 josepxicot, barcelona, 09/06/2010 - 16:24

Això,això,per solidaritat,amb els diners
del poble jo tambè ho seria,clar que l´exit
ha estat molt minso,sols una mínima part
i sobretot els "lliberats" sindicals,aquests
que viuen dels nostros imposstos han
fet acte de presència als carrers.

#6 Roc, Vilafranca del Penedès, 09/06/2010 - 10:13

felicitats, solidaritat és el que fa falta contra aquesta colla de xupòpters del govern de l'estat i de le generalitat. I calleu, a veure si és veritat que no els retallen res.
Com a mínim deixaran de cobrar el dia d'ahir, ja està bé ja!!!!!!

#5 Pere, Sant Pered de Riudebitlles, 09/06/2010 - 08:03

Per què no els afecta si els paguem tots? Amb el deute i lo que ens costa, no peden retallar com les demés empresen públiques? Si no tenen beneficis, per què serveix TV3? Pels politics, oi? Doncs que la paguin ells!

#4 Jordi, Teià, 09/06/2010 - 01:43

Colla de desgraciats. M'han deixat sense l'APM. Marequelsvaparir! Es mereixerien que els retallessin el sou el doble que a la resta: per burros.