Publicidad
Comunicación · 11 de Mayo de 2013. 11:36h.

TVE anima a los parados a rezar

El Telediario 2 afirma que "poner una vela tiene efecto balsámico"

El Telediario 2 de TVE ha animado a los parados a rezar ya que asegura que "acercarse a un altar puede calmar la ansiedad por la falta de trabajo o el temor a perderlo". El presentador Marcos López ha apuntado que "cada vez más católicos ponen velas a sus santos y por eso la cerería es uno de los negocios que resiste muy bien a la crisis".

Por su parte, su compañera Marta Jaumandreu ha continuado antes de dar paso al vídeo: "según los psicólogos acercarse a un altar puede calmar la ansiedad por la falta de trabajo o por el temor a perderlo".

En el vídeo, TVE muestra a fieles que depositan ofrendas mientras la voz en off informa de que piden a San Expedito, el santo de las causas urgentes, explicando que “lo han rebautizado como el santo de la crisis”.

“Rezar es casi como cruzar los dedos, dicen los psicólogos. La única diferencia es que la actividad que conlleva poner una vela tiene un efecto balsámico”, explica la voz de la periodista justo antes de dar paso al testimonio de un psicólogo, que explica el porqué de esa afirmación.

Después, comenta el auge de una tienda especializada en velas, “que este último año ha vendido el doble”. El vídeo se despide recordando que también hay “velas pixeladas” en altares virtuales, ya que según la periodista, “sea como sea, por pedir que no quede”.

Imagen del Telediario 2
Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#7 Kiku, Barcelona, 13/05/2013 - 12:10

Des que mana el PP el Telediario ja no informa dels problemes reals de la gent, sinó que l'omple de notícies friquis com a cortina de fum. No olbidem que TVE a prohibit una entrevista a l'Ada Colau al progrma Para todos La2 de TVE-Sant Cugat.

#5 Jaume, Barcelona, 11/05/2013 - 16:45

Ricard té tota la raó. Amb el dictador Franco els contractes laborals eren indefinits, de llarga duració, amb Seguretat Social universal i gratuïta, amb vacances pagades, i no hi havia atur ni delinqüents com ara.

#5.1 espanyolet de paper, barrufilandia, 11/05/2013 - 20:01

Si jaimito... Amb arbres que donaven caramels,cases de paper daurat, fonts d' on sortia cava i nacionalistes espanyols que no semblaven retrasats.

#5.2 Magda, Barcelona, 13/05/2013 - 00:02

Ja veuràs espanyolet de paper, pregunta'ls-hi al teus pares, ja veuràs com ells sí que tenien feina, SS, vacances pagades i contracte indefinit. Per això et van poder pagar els estudis, per a què tu, ara, amb el PPSOEciu, estiguis a l'atur.

#4 Ricard, Reus, 11/05/2013 - 15:40

Em sembla q si qualsevol dia ens llevem amb la notícia q el dictador Franco es viu, entubat això sí, a la planta noble del carrer Génova de Madrid. Ningú es sorprendria. Realment estem en una involució cap a una mena de Nacional-Catolicisme de la Sagrada Constitució Franquista de destino universal.

#3 Jaume, Barcelona, 11/05/2013 - 14:36

sí, TVE ens anima a resar, i TV3 ens anima a continuar pagant-los salaris de 63.000 euros... no sé què és pitjor.

#3.1 Gavarres, Girona, 11/05/2013 - 20:43

Esclar, els de TVE segur que treballen gratis i deuen ser molt pocs. Si els grans arguments per afrontar la crisi son aquests anem arreglats. Arguments propis de paisos del tercer món.

#3.2 una becària de la casa, que sap de què va el pati, 13/05/2013 - 00:05

a TVE la majoria de programes se'ls fan ells, no com a TV3, on tot us ho cobren dues vegades, una amb el sou públic i la segona amb la productora privada externa a la casa controlada per ells mateixos. Has entès la diferència, Gavarres?.

#2 Kropotkin (progresista monárquico liberal), Vic, 11/05/2013 - 12:29

España, líder en paro de la UE (27%)... No, no, no, claro que no por favor, salir de España no tiene nada q ver con salir de la crisis, que cosas se os acuden....juas, juas.....bueno, me voy a mirar InterRiveraconomia, progresismo del bueno