Publicidad
Comunicación · 14 de Mayo de 2009. 13:19h.

TVE despide al jefe de deportes

Por censurar el himno español

TVE despide al jefe de deportes

Julián Reyes, a la derecha de Santi Nolla, director de Mundo Deportivo. (Foto: TVE)

La dirección de Televisión Española ha decidido la destitución del jefe de deportes, Julián Reyes, porque no emitió en directo la interpretación del himno español. Según TVE, se le atribuye "un error gravísimo" por este hecho. Durante la transmisión de la final de Copa, y en el momento en que sonaba el himno y el silbido por parte de los seguidores, TVE conectó con Bilbao y Barcelona. En el descanso del partido, TVE recuperó el himno y se disculpó por no haberlo hecho antes diciendo que había sido "un error humano".

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2009 - 23:56

El Dir. de TVE hace como Saura. Culpa a un chivo expiatorio al que seguramente dará un puesto mejor pagado y se queda tan fresco.
Lo del corte dificilmente fué un error pero el maquillaje de sonido posterior fué obra premeditado que exige una dimisión

#5 Fermin Frapat, Hostalets de Balenyà, 14/05/2009 - 16:50

Si això es confirma, cal reconèixer que han actuat en conseqüència i proporcionalitat amb els fets denuciats. Per una vegada, res a dir. No es pot demanar més.

#4 Andreu, Barcelona, 14/05/2009 - 15:28

El senyor de la ma al cor estava preparat. Els que hi eren al costat no el coneixíen i a la segona part va desaparèixer. El càmara tenia instruccions de filmar exàctament en aquell lloc.

#3 pere, bcn, 14/05/2009 - 15:06

Compte!!! no el fan fora per l'acte de censura, perquè no se sentin els xiulets, sinó perquè no van posar l'himne espanyol.
I es que aquests espanyols fins i tot quan volen fer veure que no son nacionalistes ho són per partida doble.

#2 Pep, Barcelona, 14/05/2009 - 14:08

No m'ho empasso. És impossible que fos un error, i és inversemblant que fos decisió d'una sola persona de rang inferior. Hi va haver molta més gent al darrere. Ara TVE fa veure que és transparent, quan no té un pam de net ni mai en tindrà.