Publicidad
Comunicación · 29 de Septiembre de 2021. 20:04h.

Un participante de First Dates pregunta a la chica si cree en Alá

“¿Cómo de fuerte es tu creencia?”

Un participante de First Dates pregunta a la chica si cree en Alá

Uno de los participantes del programa 'First Dates' de Cuatro preguntó a su cita si creía en Alá, la interrogó sobre el grado de intensidad de su creencia y le advirtió que en caso de convertirse en pareja debía cambiar su manera de vestir.

“¿Crees en Alá? ¿Cómo de fuerte es tu creencia? ¿Puede venir alguien mañana que te diga que hay otra cosa que no sea Alá y te pueda cambiar?”, fue la pregunta que lanzó a la joven.

Más tarde comentó que “ha venido muy guapa con su vestido , es normal ya que viene a una cita para conocer a una persona. Pero eso debería cambiar cuando tenga novio para no estar llamando la atención. Para que no vaya marcando estaturas y eso... Al ser practicante como ella dice, creyente en el Islam, debería cambiar”.

Publicidad
Publicidad

39 Comentarios

Publicidad
#28 Fanny, Vilanova, 01/10/2021 - 09:14

Esto es lo mismo que le diría un chico de VOX a una chica independentista si se enamorase de él, la religión fascista es lo que tiene, no entiendo a que vienen tantos aspavientos, si es lo que hay, es la sociedad que hemos permitido.

#27 Leonor, Figueres, 30/09/2021 - 16:06

Y lo fieros que se ponen los de la izquierda cuando el machista es un autoctono y lo cobardes que son cuando la agresion o el machismo viene de un musulman. Hipocritas es lo que son.

#26 Logicademocratica, Badalona, 30/09/2021 - 15:09

Les religions són l’opi del poble….TOTES les religions….començant per la catòlica. La de les Creuades, l’Inquisició, el nacionalcatolicisme espanyol, els capellans amics dels nens…..

#26.1 sanitat i escoles, pais de bojos, 30/09/2021 - 23:18

TOTES... la del secta groga dels supremacistes fanàtics, la dels seguidors de teleprocés, la dels assenyaladors de caixeres que en un país democràtic parlen com vulguin, seguim o el TOTES no era realment el totes quan us toquen la vostra secta?

#26.2 Logicademocratica, Badalona, 01/10/2021 - 08:59

Esteu com una chota. Es parla de religions i sortiu amb el Procés…es parla de llibertat i democràcia i es reivindica un símbol com el llaç i sortiu amb la bandereta dels collons….esteu malalts….el cervell només us supura odi i violència. No doneu més de si. D’on no n’hi ha, no en raja.

#26.3 sanitat i escoles, pais de bojos, 02/10/2021 - 00:03

pel nivell d'insults i odi en 3 línies seves qualsevol especialista diria ràpid qui és el malalt. odi i violència diu: la gent normal avui estava a caseta, els seus trencant i cremant. plorar i disfunció de la realitat que és culpar els demés dels problemes d'un. sigui feliç que l'univers és molt més que les seves dèries. democràcia = RES

#25 Nitato, Navarcles, 30/09/2021 - 14:04

Lo trist és veure la sumisió de l'esquerra a la religió per aquesta dictadura de la correcció política, acceptant que una nena que neix amb familia musulmana ja ve capada de drets de sèrie. Lamentable.

#24 Nitato, Navarcles, 30/09/2021 - 14:02

Això aquí per què a molts països musulmans puja molt jovent que no s'identifica amb la religió o directament són ateus. A europa necessiten els seus guettos per què les ovelles no s'escapin, però crec que moltes noves generacions no voldràn ser esclaves de les religions.