Publicidad
Comunicación · 4 de Julio de 2014. 15:37h.

"Usted está meando fuera de tiesto"

El alcalde de Pontons se enfada con Jordi Basté cuando éste le recuerda unas declaraciones sobre los homosexuales

El alcalde de Pontons, Luis Fernando Caldentey, se ha enfadado con el periodista Jordi Basté cuando éste le recordó un episodio de años atrás, cuando dijo que "no he visto nunca a dos perros macho haciendo el amor" al preguntarle sobre la homosexualidad. Caldentey era entrevistado hoy por ser uno de los alcaldes que habría cobrado sobresueldos.

El conductor de El món a RAC1, a la hora de despedirse, ha felicitado irónicamente a Caldentey, dado que después de dichas declaraciones "el PPC dijo que lo echarían y veo que nueve años después continúa como alcalde. Le felicito. Decir al PP que si debía destituirle, me parece un poco tarde".

El alcalde del PP, al escuchar las palabras de Basté, se ha enfadado y le ha espetado "usted está meando fuera de tiesto". "Entiendo que en este momento en que 44 alcaldes estamos en una situación difícil remover temas personales creo que no es oportuno", ha añadido.

El periodista cuestionó que fuera un tema personal, dado que "usted lo dijo como alcalde", pero el alcalde ha reiterado que se trataba de una "opinión personal", además de no querer decir si había cambiado de opinión sobre los homosexuales. "El motivo de la llamada no es éste. Si usted me hubiera llamado por este asunto, yo no hubiera cogido el teléfono", ha sentenciado.

Basté, en una imagen de archivo
Publicidad
Publicidad

28 Comentarios

Publicidad
#27 Sócrates, Granollers, 06/07/2014 - 09:14

BASTÉ: agresiu i dur amb els débils (els que no el poden perjudicar), débil i massajista amb els que tenen poder. De l'etapa amb el Puyal no va aprendre res.

#26 Criteri, Mollet, 05/07/2014 - 21:13

Aquest Basté se l'agafa amb paper de fumar segons per què. S'escandalitza com les tietes veient un cul. Però l haguéssiu vist defensant els alcaldes de la Fed de Municipis, que mamen del pot...

#25 Carme Gibert, Sarrià, 05/07/2014 - 11:59

Estem molt orgullosos de la total llibertat d'expressió, menys quan es diuen coses que no ens agraden, aleshores surt el Senyor Dogma Laic i la Senyora Síndrome Galileu.

#24 Noèlia, Bna, 05/07/2014 - 10:38

Per cert, ahir vespre vaig veure al Bastè amb la Noemi de rebaixes. Tots dos parlant a l'hora trepitjanse, Bernardo Gonzalos també hi anava, xarrant, xarrant, sense deixar de xarrar, deurien fer tertúlia

#23 Rafa Sum, Vic, 05/07/2014 - 09:38

Flipo del que llegeixo cada dia aqui. Gent que raja d'un periodista que li recorda a un alcalde que va dir que els gais eren uns "tarats" (tal qual) i que el seu partit va dir que el faria fora. 9 anys despres continua, li tira en cara i el dolent és el Basté? Esteu de revisió.

#23.1 Judith Gimbernat, Barcelona, 05/07/2014 - 19:05

No estic d'acord que se'ls digui tarats però perque tan d'escandol? No s'insulten publicament els uns als altres cada dia i amb insults pitjors que aquests? Dimiteix o fan fora algu? Que pasa amb els gais? Son l'aristocracia sagrada?. Vinga home ja!.